Mikro/nano desenli heterojen yüzeylerin sentezi ve L1210 lösemi hücrelerinin seçimli adsorpsiyonunda kullanılması - Erbil, H. Yıldırım; Tekinay, Ayşe Begüm (My University, 2012)
[Abstract Not Available]
01.11.2012
Keywords: Hücre ve Doku Mühendisliği