Küçük ve orta boy işletmelerin finansal problemleri ve İstanbul Metal Sanayi'nde bir uygulama - Küçük, Murat (Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 1998)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Mühendislik Bilimleri; Engineering Sciences; İşletme