Metalo-ftalosiyaninlerin kuvantum kimyasal yöntemlerle fizikokimyasal ve fotofiziksel özelliklerinin araştırılması ve kanserin fotodinamik terapisi için yeni ftalosiyanin türevlerinin bilgisayar destekli dizaynı - Can, Hatice Özdemir; Gürek, Ayşe Gül; Acar, Elif Türker (My University, 2008)
[Abstract Not Available]
01.09.2008
Keywords: Kimya; Uygulamalı; Kimya; Tıbbi; Onkoloji; Biyokimya ve Moleküler Biyoloji; Fizikokimya