Photosensitizer olarak yeni ftalosiyaninlerin sentezi ve fotodinamik terapide in vitro uygulamaları - Saydan, Nil; Ahsen, Vefa; Gürek, Ayşe Gül; Durmuş, Mahmut; Atilla, Devrim (My University, 2008)
[Abstract Not Available]
01.10.2008
Keywords: Biyoteknoloji ve Uygulamalı Mikrobiyoloji