Globalleşme sürecinde işletmelerde değişim çabaları ve Türkiye'deki ticari bankalar üzerine bir uygulama - Özder, Mehmet Reha (Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 2001)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Bankacılık; Banking; İşletme; Globalleşme; Strateji; Banka; Ürün; Müşteri Odaklıhk,Rekabet; Değişim; Globalization; organizational structure; banking; change; strategy.