Türk imalat ve hizmet işletmelerinde kültürel profil ve yönetsel eğilimlerin ortaya konması ve bunların şirket performansının çeşitli boyutları üzerine etkileirni belirlemeye yönelik zaman serimli bir saha araştırması - Yilmaz, Cengiz; Alpkan, Lütfihak; Ergün, Ercan; Bulut, Çağrı (My University, 2007)
[Abstract Not Available]
01.07.2007
Keywords: İşletme; Sosyoloji