Katmanlı kristal yapıya sahip yarıiletkenlere dayalı morötesi (UV) ışın detektörlerinin tasarımı ve düşük maliyetli üretimi - Süleymanlı, Rauf; Seyitsoy, Mir. Hasan; Başaran, Engin; Sahin, Yasin; Yakar, Emin (My University, 2009)
[Abstract Not Available]
01.09.2009
Keywords: Mühendislik; Elektrik ve Elektronik