Çalışanların Güçlendirilme Algıları Üzerine Tuzla Bölgesindeki Ticari Bankalarda Bir Araştırma - Ceylan, Adnan (My University, 2002)
[Abstract Not Available]
Keywords: Çalışan memnuniyeti; çalışan psikolojisi