İnce film ve katmanlı yapılı yeni magnetoelektrik nano-malzemelerin araştırılması ve geliştirilmesi - Mikailzade, Faik; Aktaş, Bekir; Özdemir, Mustafa (My University, 2009)
[Abstract Not Available]
01.09.2009
Keywords: Nanobilim ve Nanoteknoloji