Seçici, duyarlı ve kararlı nano-metal-oksit yarıiletken temelli otomobil gaz sensörlerinin geliştirilmesi - Ozturk, Zafer Ziya; Yüzer, Hayrettin; Şennik, Erdem; Cengiz, Asuman; Özemre, Fatıma Rabia (My University, 2014)
[Abstract Not Available]
15.10.2014
Keywords: Kimya; Uygulamalı; Kimya; Tıbbi; Mühendislik; Kimya