Küçük ve Orta Boy İşletmelerde (Kobi'lerde) Ürün Yeniliği ve AR-GE Faaliyetleri - Erdil, Oya; Imamoglu, Salih Zeki; Keskin, Halit (My University, 2003)
[Abstract Not Available]
Keywords: Kobi; ürün yeniliği