Hücrenin meabolik davranışlarının ardında yatan biyolojik amacın aşağıdan -yukarı ve yukarıdan-aşağı sistem biyolojisi yaklaşımlarıyla bütünleşik incelenmesi: İnsan ve mikroorganizma metabolizmalarıa uygulamaları - Çakır, Tunahan; Sadıkoğlu, Hasan; Öksüz, Melik; Torlak, Fatih (My University, 2013)
[Abstract Not Available]
01.11.2013
Keywords: Biyoloji; Biyokimya ve Moleküler Biyoloji; Hücre Biyolojisi