Kanser terapisi için nitroredüktaz/ilaç-öncü (Prodrug) sistemlerinin geliştirilmesi - Çelik, Ayhan; Ay, Mehmet; Yetiş, Gülden; Cömert, Ferah; Güngör, Tuğba; Kurt, Merve; Tercan, Melek (My University, 2013)
[Abstract Not Available]
01.11.2013
Keywords: Biyoteknoloji ve Uygulamalı Mikrobiyoloji; Onkoloji