Güç akışı, karalılık ve optimizasyon analizlerinin yapılabileceği bir dağıtım sistemleri analiz paket (DSAP) programının geliştirilmesi - Hocaoğlu, M. Hakan; Eminoğlu, Ulaş; Gözel, Tuba (My University, 2009)
[Abstract Not Available]
01.08.2009
Keywords: Mühendislik; Elektrik ve Elektronik; İnşaat Mühendisliği