Örgütsel öğrenme kapasitesi yenilik ve finansal performans ilişkisi: dönüşümcü liderliğin ılımlaştırıcı etkisi - Çelik, Vural; Kitapçı, Hakan (Gebze Teknik Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 2014)
Örgütsel Öğrenme Kapasitesi, Yenilik, Dönüşümcü Liderlik, Organizational Learning Capacity, Innovation, Transformational Leadership.