Yıkıcı ve bölücü örgütleri barındıran ve destekleyen İsveç devletine karşı Türkiye'nin stratejik yaklaşımları - Kılıçkap, Tolga Barış (Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 2005)
[Abstract Not Available]
Keywords: Savunma ve Savunma Teknolojileri; Defense and Defense Technologies