Dalgakıran plakalı sıvı ihtiva eden ankrajlı ve ankrajsız çelik tankların deprem davranışlarının değerlendirilmesi - Fahjan, Yasin; Özdemir Yaman, Zühal; Soulı, Mhamed; Akgül, Kayahan (My University, 2014)
[Abstract Not Available]
01.02.2014
Keywords: İnşaat Mühendisliği; İnşaat ve Yapı Teknolojisi