Genetik manipulasyonlarla Bacillus Thuringiensis alttür Tenebrionis'in larvisidal aktivitesinin ve spektrumunun artırılması - Özcengiz, Gülay; Sezen, Kazım; Özkan, Melek; Okay, Sezer; Demırbag, Zihni; Kurt Kızıldoğan, Aslıhan (My University, 2006)
[Abstract Not Available]
01.07.2006
Keywords: Biyoloji