Sandviç tipinde ikiz ftalosiyanin konpleksleri: tek molekül manyetlere yeni bir yaklaşım - Dumoulın, Fabienne; Gürek, Ayşe Gül; Kumru, Ufuk; Ahsen, Vefa; Koç, Muzaffer; Hırel, Catherine; Zorlu, Yunus (My University, 2012)
[Abstract Not Available]
01.01.2012
Keywords: Fizik; Atomik ve Moleküler Kimya