Aktif çamur ve jet loop biyoreaktörlerde membran kirlenme mekanizmalarının araştırılması - Karagündüz, Ahmet; Keskinler, Bülent (My University, 2011)
[Abstract Not Available]
31.10.2011
Keywords: Mikrobiyoloji; Çevre Mühendisliği