Fiber optik tabanlı DNA biyosensörlerinin çevre kirliliği ve biyoteröre karşı uygulamalar için geliştirilmesi - Oral, Ahmet Yavuz; Aslan, Muhammed Hasan; Özcan, Ferruh; Kobya, Mehmet; Kayahan, Ersin; Bahşi, Zehra Banu (My University, 2009)
[Abstract Not Available]
01.12.2009
Keywords: Biyoloji; Optik; Nanobilim ve Nanoteknoloji