Çapraz bağlı poliortokarbonat ve poliortosilikatların organik solvent absorbenti olarak kullanımı - Sönmez, Bülbül Hayal; Karadağ, Köksal; Kapusuz, Onaran Gülşah (My University, 2009)
[Abstract Not Available]
01.02.2009
Keywords: Polimer Bilimi