Synthesis of new dyes and their metal complexes - Aksakal, Nuray Esra (Gebze Teknik Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 2020)
Daha sonra doldurulacaktır.

Daha sonra doldurulacaktır.
Yeni boyar maddelerin ve metal komplekslerinin sentezi
Keywords: Kimya; Chemistry