Sıvı madde araştırmaları için zayıf manyetik alan NMR yöntemlerinin mgeliştirilmesi - Aktaş, Bekir; Rameev, Bulat; Mozzhukhın, Georgy; Mikailzade, Faik (My University, 2015)
[Abstract Not Available]
15.05.2015
Keywords: Fizik; Uygulamalı; Fizikokimya