Gri suların Yeniden Kullanılması Amacı ile UV Destekli Elektrokoagülasyon ile Arıtılabilirliğinin İncelenmesi - Çalışkan, Yasemin; Yatmaz, Hüseyin Cengiz; Ozturk, Hulya; Bektaş, Nihal (My University, 2016)
[Abstract Not Available]
15.11.2016
Keywords: Çevre Mühendisliği