H-Yetkim: Hiyerarşik yetkili imza modeli tasarlanması ve eşleme tabanlı kriptografi ile akıllı kartlar üzerinde gerçeklenmesi - Sogukpinar, İbrahim (My University, 2010)
[Abstract Not Available]
01.10.2010
Keywords: Bilgisayar Bilimleri; Yazılım Mühendisliği