Quercetin'in Malignant Mezotelioma hücre proliferasyonu,hücre siklusu,apoptosis ve sinyal ileti mekanizmalarına etkilerinin analizi - Zergeroğlu Demircioğlu, Asuman; Kılıç, Eser; Saydam, Nil; Dülger, Erol; Başara, Banu (My University, 2007)
[Abstract Not Available]
01.01.2007
Keywords: Onkoloji; Biyokimya ve Moleküler Biyoloji