Kendini temizleyen ve yenileyen yüzeylerin üretimi için çevresel olarak uygun yöntemler geliştirilmesi - Erbil, Husnu Yildirim; Cengiz, Ugur (My University, 2008)
[Abstract Not Available]
01.07.2008
Keywords: Malzeme Bilimleri; Kaplamalar ve Filmler