Örgütlerde duygusal yetenek ve firma yenilikçiliği ve performansına etkileri - Akgün, E. Ali; Keskin, Halit; İnce, Hüseyin; İmamoğlu, Z. Salih; Günsel, Ayşe (My University, 2009)
[Abstract Not Available]
15.09.2009
Keywords: İşletme